Diensten

Versantvoort

Verlichting

Ontdek ons ruime assortiment professionele LED-verlichting, perfect om jouw tuin te verfraaien en de perfecte sfeer te creëren. Van gezellige zomeravonden in de tuin, tot aan een sfeervolle ambiance in de winter: onze verlichting voegt de juiste touch toe aan elke buitenruimte, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename omgeving.

Versantvoort

Elektrotechniek

Wij zijn van alle markten thuis in elektrotechnische installaties. Het installeren van laadpalen, wifi, alarmen en camera’s of het begeleiden van jouw nieuwbouw- of renovatieproject: wij zijn er voor elke stap.


Ben je bezig met een nieuwbouwbuis? Dat is vaak een heel bijzondere periode en dat begrijpen wij goed. Daarom nemen wij je graag bij de hand door het proces. We begeleiden je vanaf het eerste ontwerp, waarbij we graag horen wat je wensen zijn, tot de uiteindelijke installatie, inclusief onderhoud. Ga je een bestaand huis omtoveren tot jouw droomhuis? Bij renovaties zorgen we evenals voor efficiëntie en expertise. Ook in de industriële sector staan we voor je klaar.

Versantvoort

Smart home

Maak je huis slimmer zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Onze specialisatie en ruime ervaring in smart home-systemen bieden toegankelijke oplossingen die niet de hoofdprijs kosten. Van het automatiseren van verlichting tot het beheren van het klimaat, zoals screens, warmtepompen, airconditioning, en zelfs het beheer van energie, audioapparatuur, gordijnen of het openen van het zwembad. We laten je graag in onze mini showroom op kantoor zien hoe eenvoudig en betaalbaar slim wonen kan zijn!

Versantvoort

Nieuwbouw en renovatie

Het aanleggen van elektrotechnische installaties in renovatie- en nieuwbouwwoningen is een van onze specialismen. Wij zorgen uiteraard voor een 100% veilige installatie, die te allen tijde goed werkt. Maar de afwerking staat net zo hoog op ons lijstje: daarom werken we altijd in nauw overleg met andere vaklieden, zoals de stukadoor en schilder. En u komt niet voor verrassingen te staan: voorafgaand aan de installatie stellen we gezamenlijk een installatie- of lichtplan op, met duidelijke tekeningen of 3d animatie zodat u het resultaat goed kunt visualiseren. Ook na de installatie kunt u op ons rekenen voor het periodieke onderhoud en staan we voor u klaar bij storingen.