We leveren maatwerk en verliezen nooit de efficiëntie, de duurzaamheid en de vormgeving uit het oog.

IK_Easee_0923-V2

Een complete elektrische installatie aanleggen in een nieuwbouwproject? Een renovatie? Camerabewaking installeren? Smart home? Laadstations aanleggen? Sportvelden verlichten? We kunnen het allemaal. We leveren maatwerk en verliezen nooit de efficiëntie, de duurzaamheid en de vormgeving uit het oog.

Wij zetten net dat
extra stapje verder

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van al uw elektrotechnische installaties. Voor particulieren, het MKB en de industriële sector. We zetten graag net dat stapje extra. Ons doel is bereikt als de klant na afloop zegt: ”We zijn blij dat we jullie gebeld hebben.” Daar doen we het voor.

Particulieren - Woningbouw

Woningbouw moet voldoen aan veel eisen. Veiligheid, functionaliteit, duurzaamheid, vormgeving en een goed rendement op de lange termijn Door de nieuwe technieken is er ook enorm veel mogelijk op het gebied van wooncomfort.

Bedrijven - Uliteitenbouw

Binnen de utiliteitsbouw (scholen, bedrijfsgebouwen, zorg- en of overheidsinstellingen) is een brede kennis van de elektrotechniek noodzakelijk. Elk gebouw en elke opdrachtgever vragen om hun eigen elektrotechnische oplossingen.