Een alarminstallatie waarschuwt en detecteert bij een inbraak.

Alarminstallaties: Een alarminstallatie detecteert en waarschuwt bij een inbraak. Daarnaast werkt het preventief, omdat het afschrikt. Om dit effect te vergroten kan het alarm ook worden aangesloten op het lichtnet. Een alarminstallatie kan uitgebreid worden met een camera en kan bediend worden via smartphone of tablet.

201107-135

Met toegangscontrole voorkomt u dat iedereen zomaar uw pand kan binnenkomen. Toegang verkrijgen kan dan alleen met een pasje, een tag of een code.

201107-072

Een brandmeldinstallatie detecteert een brand zo vroeg mogelijk.

Branddetectie, nood- en vluchtwegverlichting, ontruiming: Een brandmeldinstallatie detecteert een brand in een zo vroeg mogelijk stadium, wat een snelle bestrijding mogelijk maakt. Dit is essentieel om ongevallen en/of brandschade te voorkomen of te beperken. In geval van brand, helpen noodverlichting en vluchtwegsignalering bij het zo snel mogelijk verlaten van het pand. Om die reden wordt een brandmeldinstallatie ook bijna altijd gecombineerd met een ontruimingsinstallatie. Wij adviseren u graag hoe we uw woning, school of bedrijfspand (brand)veilig kunnen maken.

Met een camera heeft u altijd zicht op wat er zich in en om uw pand afspeelt.

Camerabewaking (CCTV-systemen): De aanwezigheid van een beveiligingscamera heeft een preventieve werking en de beelden kunnen tevens gebruikt worden als bewijsvoering. Via uw tablet of smartphone heeft u tegenwoordig altijd toegang tot de beelden omdat ze opgeslagen kunnen worden in de Cloud.