Domotica maakt uw huis confortabeler, veiliger en energiezuiniger

Met domotica (huisautomatisering of Smart Home) maakt u uw huis of bedrijfspand comfortabeler, veiliger en energiezuiniger. Vrijwel alle elektrische voorzieningen kunnen simpelweg met een druk op de knop aangestuurd worden. Zo doet u alle lampen uit via uw smartphone, of sluit u de gordijnen met de iPad. Maar er is veel meer mogelijk, zoals automatisch geregelde klimaatbeheersing, het simuleren van aanwezigheid, het alarm aanzetten, gebouwbeheer of een ‘slimme’ alarminstallatie, waarvan de camerabeelden op afstand bekeken en bestuurd kunnen worden. U kunt zelfs via uw smartphone iemand binnenlaten die aanbelt.

201107-174

Wij ontwerpen het netwerk
geheel op maat.

WIFI/Datanetwerken: Wij hebben alle expertise in huis om zelfstandig data- en telematicanetwerken aan te leggen in woonhuizen en bedrijfspanden. In de nieuwbouw leggen we voornamelijk glasvezelinfrastructuren aan. Maar ook met de traditionele koperbekabeling kunnen wij optimale netwerken realiseren. Wij ontwerpen het netwerk geheel op maat. U kunt bij ons terecht voor advies, installatie en onderhoud.

201107-117

Een laadstation is ontworpen om langdurig veel vermogen te leveren

Laadstations: Het laden van elektrische auto’s vraagt optimaal vermogen van uw elektrische installatie. Een regulier stopcontact wordt hierdoor te zwaar belast, waardoor er in het ergste geval brand kan ontstaan. Een laadstation is speciaal ontworpen om langdurig veel vermogen te leveren, wat niet alleen veiliger is, maar waardoor het voertuig ook veel sneller oplaadt. Soms tot wel tien keer zo snel. Een laadpaal biedt tevens de mogelijkheid om de geladen stroom te registreren en beschikt over functies om in te stellen wie op welk tijdstip mag laden. Dat is erg handig voor bedrijven. Wij plaatsen laadpalen die veilig zijn, een optimale laadsnelheid bezitten, een mogelijkheid tot registratie bieden en geschikt en getest zijn voor iedere elektrische auto.